Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Svíčky

7.4.2012 22:23:13
Jméno: Klíma Předmět: Svíčky
Dobrý den. Mám dotaz ohledně zapalovacích svíček. Mám od Vás přestavěnou Škodu Octavii 2.0 AQY se systémem Stag 300. Výrobcem doporučené svíčky jsou tříelektrodové NGK BKR6ET-10. Nyní tam mám svíčky, které jste mi tam namontovali Vy a to jednoelektrodové značky DENSO. Auto bych řekl že jede stejně, ale zdá se mi, že na těchto svíčkách mám trochu vyšší spotřebu plynu, je toto možné? Na všech svíčkách mi stále svítí kontrolka Check – příliš bohatá směs, což jste se již několikrát snažili odstranit nastavením LPG, ale bez úspěchu (najeto na LPG již cca 60 tisíc km). Proto se Vás ptám, jaké svíčky (jedno či více elektrodové) mi prosím doporučíte nyní a po kolika kilometrech je mám měnit? Máte nějaké zkušenosti se svíčkami Brisk Platin? Děkuji Klíma
10.4.2012 7:06:22
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Svíčky
Dobrý den. Všeobecně se držíme zásady používání svíček doporučených výrobcem. Pokud jsou po montáži s původními svíčkami zjištěné závady spalování LPG, přikročíme k výměně svíček. Nejčastěji používáme Vámi zmíněné svíčky DENSO. Rozsvěcování kontrolky Check Engin nemusí být způsobeno jenom svíčkami. Po 60-tis. km bude nutno zkontrolovat vstřikovače plynu a provést nové nastavení programu. Objednejte se na čísle 602 178 440. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací