Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Ford Focus

6.10.2010 13:13:51
Jméno: Radek Předmět: Ford Focus
(Asi jsem původní příspěvek vložil na špatné místo, takže ještě jednou vkládám sem:) Zdravím, pohrávám si s myšlenkou na přestavbu vozu Ford Focus 2005 1.6 TiVCT. Poptávku jsem zaslal přes formulář (zatím bez odpovědi), ale zajímá mne jiná věc. Můj známý mne od přestavby odrazuje, říká, že když se na moderním motoru s LPG něco porouchá nebo začne zlobit, tak se hůř hledá závada a servis s LPG firmou si auto navzájem posílají a tvrdí že závadu by měl opravit ten druhý. Jaká je vaše zkušenost a jak případně řešíte situaci kdy auto s LPG začne zlobit? Děkuji za reakci i za případnou odpověď na poptávku.
6.10.2010 20:01:24
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Ford Focus

Dobrý den pane Radek Svůj příspěvek jste do fór(a) vložil správně dne 6.10.2010, tedy dnes. Obě naše fóra jsou funkční, ale nejsou on-line.Vaši poptávku bude vyřizovat vedoucí provozu. Chápu Vaše obavy ohledně přestavby Vašeho vozidla s moderním motorem TiVCT, tedy s variabilním časováním ventilů. Když se k tomu přidají různá „doporučení“ kamarádů a známých, včetně nepřeberného množství elaborátů na různých fórech, je zákazník pochopitelně zmaten. Nemáme problémy s řešením případných závad na zařízení LPG ve vozidle. Pokud je zapalovací soustava motoru ( svíčky, kabely cívky) v pořádku, je moderní diagnostika obslužných programů LPG schopna identifikovat závady jednak textovým popisem, tak snímáním oscilogramů všech vstupních a výstupních funkčních hodnot. V současné době už máme i zařízení, které je schopno po dobu 45 dní zaznamenávat veškeré průběhy a činnost řídící jednotky LPG, a pak je v servisu diagnostikovat. Zákazník při objevení závady na LPG stiskne tlačítko a tím spustí nahráváni dat. Je to tzv. černá skříňka LPG, neboli registrátor dat. (viz. Novinky v záhlaví stránky) Následně se data v servisu diagnostikují a závada se odstraní. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací