Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - čistič

17.4.2012 13:37:50
Jméno: juricka Předmět: čistič
pane Pataky, existuje nějaký čistíč na systém LPG, v zimě zřejmě v důsledku švidlovaní dodejců s LPG / dle vyjádření technika - udajně se přidává více butanu/ se mi projevilo na elektrm. ventilcích nějaká neznámá lepivá hmota která po umytí tech. benzínem zmizela a systém šlapal bez chybně, je mi divné že tento hnus nezachytil filtr, při jízdě nedošlo k autom přepnutí na LPG. Po vyjmutí lišty s ventily a jejich rozebrání a vyčištení - otázka 10 min, ale stalo se mi to asi 3x v těch největších mrazech, jediným řešením bude asi kontrola nádrže a její případné vyčištění????nebo se to časem vstřebá,,,,??
18.4.2012 7:32:31
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: čistič
Dobrý den. Nemohu Vám doporučit žádný odzkoušený chemický přípravek na čištění nádrží LPG. Existuje alternativa mechanického čištění tím, že se nádrž částečně naplní kovovými matkami a šrouby, převracením-otáčením dochází k mechanickému čištění. Je to ale pracná záležitost. Za dvacet let montáží zařízení LPG, se takové čištění dá spočítat na prstech jedné ruky. Stačí, když budete pravidelně čistit filtr pevných částic a měnit filtr plynné fáze. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací