Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Nepřepnutí na LPG

18.4.2012 17:05:14
Jméno: Libor Předmět: Nepřepnutí na LPG
Dobrý den pane Pataky. U systemu BRC v Hyundai i20 se mi několikrát stalo,že se po zahřátí motoru systém přepnul na plyn a v zápětí zpět na benzín a ovladač v kabině začal pípat.Po jeho dvojím stisknutí systém přepnul na plyn a normálně fungoval. Setkal jste se s touto závadou? Stává se to nejčastěji, když je chladné ráno. Díky i za stručnou odpověď. P.S: Mám najeto cca 2300km na LPG,ještě jsem nebyl na první prohlídce (seřízení),může to být nízkým tlakem v reduktoru?
19.4.2012 7:12:40
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Nepřepnutí na LPG
Dobrý den pane Libore. Pokud chcete stručnou odpověď, tak ANO. Pokud více, tak: toto nepravidelné přepínání může být způsobeno nižším tlakem. Proto, při první prohlídce po 2500-3000 km se musí tlak nastavit na nominální hodnotu. Pokles tlaku po první montáži je způsobeno změnou mechanických vlastností membrány při styku s LPG. Pak se už roztažnost membrán téměř nemění. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací