18.4.2012 17:43:10
Jméno:
Ing. Vladimír Albrecht Předmět:
Dotaz - studený motor Vážený pane inženýre,
mám ve svém vozidle Renault Thalia II 1,2 16V, r. v. 2010 namontovaný LPG systém Lovato. Vozidlo funguje na plyn k naprosté spokojenosti. Objevil si mi problém při studeném startu na benzín s tím, že studený motor nechce do otáček, trvá cca 1 minutu než se trochu prohřeje a potom je vše ok. Do té doby nelze prakticky s vozem vyjet. Pokud je venku teplota okolo 15 st., tak problém zmizí. Po zahřátí motoru systém přepne na plyn a také je vše v pořádku. V servisu mi zkontrolovali škrtící klapku a provedli diagnostiku, vše bez závad. Používám originální svíčky Renault s tím, že výměnu svíček jsem zkrátil na 1/2, tj. na 30.000 km. Na svíčkách je najeto na plyn 17.000 km. Nemohou být příčinou problémů studeného motoru špatné svíčky. Dále bych se rád zeptal jaké "plynové" svíčky byste doporučil.
Děkuji za odpověď a jsem s pozdravem
Ing. Vladimír Albrecht
19.4.2012 7:37:34
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Dotaz - studený motor Vážený pane inženýre, v zásadě doporučujeme svíčky předepsané výrobcem i po montáží zařízení LPG. K záměně svíček přistupujeme v případech, kdy při provozu motoru na plyn lambda, sonda vyhodnotí emisní parametry mimo předepsané hodnoty. Těch případů je relativně málo. Ve Vašem případě se domnívám, že je chyba v instalaci přívodu teplé vody do reduktoru, eventuelně umístění čidla. S pozdravem Ing.Pataky - technik