19.4.2012 18:04:30
Jméno:
MUDr.Vladimír Peták Předmět:
Honda CR-Z- montáž LPGDobrý den,chtěl bych se objednat do Vašeho servisu k montáži LPG do vozu Honda CR-Z Hybrid.
Mám zájem o systém BRC nebo LOVATO s přístřikem benzinu/se systémem BRC mám velmi dobré zkušenosti z předchozího vozu Honda Jazz/.V současnosti je údajně dle místní firmy Ecogas největší problém se zajištěním vhodné toroidní nádrže o objemu 22 litrů výrobců GZWM,STAKO nebo ATRAMA/jinou nelze pro nedostatek místa kvůli baterii IMA použít/a údajně není známo,kdy bude tato nádrž k dispozici.Z tohoto důvodu zatím z montáže sešlo..Jaká je situace u Vás,lze tuto nádrž objednat a po zaslání dodavatelem montáž provést?.Na termínu montáže vcelu nezáleží.Děkuji
20.4.2012 7:38:50
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Honda CR-Z- montáž LPGDobrý den pane doktore. O nádrže objemu 22 litrů není zájem, a proto je nenakupujeme. Nelze totiž koupit jedna nádrž, musela by se koupit celá paleta. Máme na skladě nádrže s nejmenším objemem 33 nebo 35 litrů podle výrobce. Je třeba zvolit jiné vhodné řešení. Celou situaci jsem konzultoval s firmou Eco Gas a dospěli jsme asi k jedinému možnému řešení: Použít nádrž 33 litrů, i za cenu, že bude mírně přečnívat. Byl jsem informován, že válcovou nádrž odmítáte. Máte prostě atypické auto, kde se montáž musí řešit individuálně. U hybridů se moc nepředpokládá ještě montáž i LPG. S pozdravem Ing.Pataky - technik