Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - LPG do malé Arosy

19.4.2012 23:28:28
Jméno: Josef Hundert Předmět: LPG do malé Arosy
Dobrý den, mám SEAT Arosa 1.0 MPI, 37 KW, rv. 2000, vozidlo jezdí za cca 4,5 až 5 litrů benzinu. Vzhledem k rostoucím cenám benzinu uvažuji o LPG. Chci se zeptat, zda to má vůbec smysl, zejména zda to s plynem bude jezdit max do 6 litrů na 100 km a zda to ještě aspoň trochu pojede (už takhle je to slabé). Dále zda byste mi uvedl aspoň rámcově cenu. K tomuto uvádím, že vzadu není moc místa, tak by ta nádrž musela být nějaká menší tak cca 30 l. Dříve jsem měl SEAT 1.8 rv 95 s LPG BRC, bylo to také od Vás, tenkrát jsem zvolili nějakou jednoduchou variantu a najel jsem s tím bez problémů a údržby přes 100 tis než jsem jsem to prodal. Takže bych šel asi stejnou cestou. Děkuji
20.4.2012 7:11:22
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: LPG do malé Arosy
Dobrý den. Musíte se rozhodnout sám. Po montáži, při relativném stáří vozidla může být nárůst spotřeby oproti benzínu až 15-20%, takže cca těch 6 litrů. Možný pokles výkonu je cca do 5-10%. Podle druhu použitého zařízení se cena montáže může pohybovat od 20000 do 26000 Kč. Návratnost investice se odvíjí od ročního průběhu km. Co km , to ušetřena cca 1 koruna.S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací