Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Kontrolka porucha motoru.

23.4.2012 15:51:02
Jméno: Mirek Předmět: Kontrolka porucha motoru.
Pane inženýre. Po zamontování LPG se stále objevuje kontrolka porucha motoru. Na odstranění této poruchy už jsem byl u jedné Vaší firmy asi 5-6 krát. Stále se však porucha oběvuje. Mám Fabii 1,2 HTP 51 kw. Rok výroby 2011. Měnily se lambdy,vstřikovače plynu a porucha se stále objevuje. Dnes jsem byl v servise HAVEX na diagnostice a tam diagnostikovaly bohatou směs na lambdě za katalyzátorem . Mám plynovou řídící jednotku STAG 4 . Mechanik tvrdí,že vše ohledně plynu je vpořádku ale že se nemůže vejít do limitu mezi přední a zadní lambdou. Je-li možné tuto závadu nějak odstranit tak bych byl rád,protože jinak vše funguje k mé spokojenosti. Děkuji.
24.4.2012 13:52:18
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Kontrolka porucha motoru.
Dobrý den pane Mirku. Doporučuji provést novou autokalibraci. V mapě upravit bohatost-chudost směsi podle pomalých korekcí OBD. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací