Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Problém se studenými starty

23.4.2012 18:18:47
Jméno: Martin Předmět: Problém se studenými starty
Dobrý den, vlastním vozidlo Seat Altea XL 1,6 75kW na LPG. Mám problémy se studenými starty,většinou nastartuji až na podruhé a to při sešláplém plynu.Byl jsem na kontrole v autoservise a v paměti závad žádná chyba,na analizátoru emise skvělé jak na LPG tak i na benzín. Technikovi se nezdála lambda sonda,ale s určitostí mi to neřekne. Doporučil mi zatím déle projet auto na benzín,kvůli korekci dat bohatosti směsi.S autem jsem jezdil dva dny na benzín a auto opravdu pěkně startovalo,pak jsem přepl na LPG a opět vše při starém. Vyměnil jsem pro jistotu palivový filtr,svíčky,vzduchový filtr a nakonec i tu lambda sondu,vyčistil škrtící klapku. Po výměně jsem s autem najel asi 500km a pořád auto za studena nestartuje . Předem děkuji za radu. Martin
24.4.2012 13:56:22
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Problém se studenými starty
Dobrý den. Neuvádíte jaké zařízení LPG je instalováno ve vašem vozidle. Obecně ale platí, že špatné startování na benzín bývá způsobeno ujetými korekcemi LPG. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací