Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - LPG Škoda Octavia

9.5.2012 6:59:26
Jméno: Martin Juříček Předmět: LPG Škoda Octavia
Dobrý den, koupil jsem si auto Škoda Octavia combi 1,6i 74kW rv.99 a přemýšlím o jeho přestavbě na LPG. Chtěl jsem se zeptat, jakou sadu by jste mi doporučil pro optimální chod LPG a přibližná cena? Dále mám jeden dotaz ohledně přepínání. Měl jsem dříve škodu 120l a tam se přepínání LPG dělalo ručně, tak se chci zeptat, zda je to vyřešeno již automaticky nebo pořád ručně? Případně zda se dá po delší jízdě startovat rovnou na plyn nebo se musí přepnout na benzín? Děkuji za Váš čas :-) Fórum se mi líbí, našel jsem zde hodně inspirace
9.5.2012 7:34:45
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: LPG Škoda Octavia
Dobrý den. Děkujeme za pochvalu fóra. Dnešní moderní systémy sekvenčního vstřikování se přepínají z provozu benzín na plyn automaticky podle nastavených parametrů. (např. teplota vody, otáčky) Cena montáže je závislá na druhu použitého systému, jeho komfortu vybavení. Zavolejte na 602 518 625, kde Vám podám přesné informace o druzích zařízení a cenách montáže. S pozdravem Ing. Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací