Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Dotaz

22.5.2012 22:59:02
Jméno: Havlík Předmět: Dotaz
Dobrý den,LPG mám v autě už rok a až na pár drobností jsem spokojen.Montáž jsem si nechal udělat u pana Zajíčka v Neplachově.Nedávno jsem tam byl na revizní prohlídce a pan Zajíček mi přehrával nějaký novější software do řídící jednotky plynu.Hned druhý den ale po nastartování se motor chová hrozně.Po nastartování studeného motoru mi padají otáčky pod 500/min.div to nechcípne.Jakmile šlápnu na plyn tak to okamžitě chcípne.Občas otáčky vyletí asi na 1000/min a hned zase padají.Tak to trvá dokud se motor trochu neohřeje a potom už je všechno normální.Jede to krásně a teplý motor chytá a funguje bez problémů.Je jasné že takto se to chová po startu takže na benzín a ne na plyn.Chtěl jsem se tedy zeptat jestli je možné,že řídící jednotka plynu nějak ovlivňuje řídící jednotku benzínu.Jinak si to nedovedu vysvětlit.Díky za odpověď.
23.5.2012 7:16:54
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Dotaz
Dobrý den. Aktualizace firmware nemá vliv na chod motoru v benzínu, vylepšuje pouze chod motoru na LPG. Patrně se vyskytla jiná závada.Objednejte se na opravu u montážní firmy. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací