Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - bpuqashqai lpg

26.10.2010 21:54:35
Jméno: Vladimír Daněk Předmět: bpuqashqai lpg
Dobrý den, můžete mě prosím sdělit na jakou částku vyjde přestavba vozidla Nissan Qashqai na LPG, rok výroby 2010, motor 1:6 benzín, vozidlo má ujeto 3000 km a právě zvažuji v jakém okamžiku a kde provést přestavbu, máte nějaké zkušenosti s tím, pokud vozidlo přestavím na LPG o jakou část záruky přijdu, zda se týká jen motoru, nebo bude v případě jakékoliv závady např. na elektroinstalaci to prodejce svádět na LPG? je mě zřejmé, že za autorizovaného prodejce nemůžete mluvit, ale jen jsem se chtěl zeptat ne event. zkušenosti a dále na doporučení kdy vozidlo přestavět? Je nutné přimazávat ventily. děkuji
27.10.2010 9:20:52
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: bpuqashqai lpg
Dobrý den pane Vladimíre. Standartní cena přestavby Vašeho vozidla u naši firmy je 29.500 Kč včetně DPH. Je nutné přimazávání ventilů. U nás je přimazávání již zahrnuto v ceně přestavby. Za určitých podmínek lze cenu přestavby snížit. Více se o těchto podmínkách dozvíte na tel: 606 616 986 u pana Apfelthalera, našeho legislativního pracovníka. Naše firma nepřebírá záruku na automobilové díly u vozidla který přestavujeme na alternativní pohon LPG. Je nutné domluvit s prodejcem automobilu podmínky záruky v případě montáže LPG. Jsou případy kdy prodejce se znalostí, že alt.pohon LPG není na závadu motoru ani ostatních dílů záruku neruší. Je to však individuální a je nutné s prodejcem tuto alternativu projednat. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací