Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Subaru Legacy 3,0 Si Drive

27.5.2012 8:27:49
Jméno: Milan Růžička Předmět: Subaru Legacy 3,0 Si Drive
Dobrý den, V současné době mám Subaru Legacy Outback s instalací BRC Sequent 24 kde mám již najeto 285 000 km. V současné době přemýšlím o koupi nového vozu. Protože jsem maximálně spokojen se Subaru bude i další auto od této značky. Vyhlédl jsem si Subaru Legay, nebo outback od roku 2008 s motorem H6 3L. Tyto motory mají system Si Drive (tři režimy, mapy, motoru, přepínatelné pomocí voliče v autě). Protože jsem i maximálně spokojen s istalací BRC chtěl bych se zeptat jestli si například instalace Sequent P and D dokáže poradit i s tímto přepínáním a v podstatě volbě mezi 3 režimy. Ještě bych se chtěl zeptat na kolik by tato instalace do tohoto vozu vyšla. Za Vačí odpověď Vám předem mnohokráte děkuji. S přáním hezkého dne, Růžička
27.5.2012 16:05:10
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Subaru Legacy 3,0 Si Drive
Dobrý den.Plug/Drive je vhodné zařízení pro přestavbu zamýšlené koupi vozidla. Ty 3 režimy provozu by v zásadě neměli vadit, ale zkušenosti s tím zatím nemáme. Na cenu montáže se informujte na čísle 602 178 440 . S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací