Dobrý den. Jsem majitelem OA tov. zn. Citröen Xsara Picasso 1.6 16V, r.v. 2006, kdy ročně najedu cca 20000 km, s průměrnou spotřebou cca 7,5 l/100 km a uvažuji o přestavbě na LPG. Od známých jsem dostal doporučení na Vaši firmu a proto se na Vás obracím s prosbou o sdělení nejbližšího možného termínu montáže, přibližnou cenu samotné přestavby a o struční popis přestavby. Za kladné a brzké vyřízení mé žádosti Vám předem děkuji a těším se na brzkou spolupráci. S přáním pěkného zbytku neděle Jan Pecha, Dřešín 38, 387 19 Čestice.
Dobrý den. Jsme potěšeni Vaši důvěrou na montáž zařízení LPG do vašeho vozidla. Nejbližší termín montáže je od 1. července. Doporučuji vícebodové sekvenční vstřikování některého z námi dovážených zařízení které v České republice zastupujeme. Námatkou BRC, Landi Renzo, Lovato A.C. Gas atd. Bližší informace o zařízeních a cenách Vám podám na tel: 602 518 625. Nebo mi sdělte Vaše tel. číslo na email: technik@autogascentrum.cz a já vás budu kontaktovat.S pozdravem Ing.Pataky - technik
AUTOGAS - CENTRUM, spol. s r.o.
Mail: info@autogascentrum.cz
Telefon: +420 383 324 912