Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - žádost o radu

27.5.2012 18:17:55
Jméno: Jan Pecha DiS. Předmět: žádost o radu

Dobrý den. Jsem majitelem OA tov. zn. Citröen Xsara Picasso 1.6 16V, r.v. 2006, kdy ročně najedu cca 20000 km, s průměrnou spotřebou cca 7,5 l/100 km a uvažuji o přestavbě na LPG. Od známých jsem dostal doporučení na Vaši firmu a proto se na Vás obracím s prosbou o sdělení nejbližšího možného termínu montáže, přibližnou cenu samotné přestavby a o struční popis přestavby. Za kladné a brzké vyřízení mé žádosti Vám předem děkuji a těším se na brzkou spolupráci. S přáním pěkného zbytku neděle Jan Pecha, Dřešín 38, 387 19 Čestice.

27.5.2012 19:40:05
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: žádost o radu

Dobrý den. Jsme potěšeni Vaši důvěrou na montáž zařízení LPG do vašeho vozidla. Nejbližší termín montáže je od 1. července. Doporučuji vícebodové sekvenční vstřikování některého z námi dovážených zařízení které v České republice zastupujeme. Námatkou BRC, Landi Renzo, Lovato A.C. Gas atd. Bližší informace o zařízeních a cenách Vám podám na tel: 602 518 625. Nebo mi sdělte Vaše tel. číslo na email: technik@autogascentrum.cz a já vás budu kontaktovat.S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací