7.6.2012 11:37:10
Jméno:
Jiří Předmět:
HyundaiDobrý den. Nedávno jsem dále od svého bydliště zakoupil vůz Hyundai i30cw- 1,6 -93kw do kterého jsem si hned nechal namontovat LPG, nejsem nějaký technický typ proto jsem se o podrobnostmi moc nezabýval. Podvědomě jsem si myslel že hyundai jako takový montuje do všech svých vozů stejný typ LPG. Trpké bylo zjištění při první proholídce lpg, cituji: kde vám to dělali? my dáváme lepší vstřiky které jsou chlazené, dáváme přístřik benzínu i přimazávání,vy tu máte tu nejjednodušší verzi která tam jde dát, bez ničeho. Podotýkám za úplně stejné peníze 30000kč. Tak teda nevím co si mám o tom myslet. Proč hyundai nedává přimazávání a přístřik? Dává se obojí dohromady nedo jen jedna možnost? Je to na můj motor potřeba? Když jsem se ptal jestili mi dodělají přimazávání tak řekli že ne, je to normální? Předem děkuji za odpověď.
7.6.2012 14:30:09
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Hyundai
Dobrý den. Námi vyškolení partneři firmy Hyundai (autoservisy, salóny, prodejci atd.) instaluji jednotné zařízení sekvenčního vstřikování firmy BRC té nejvyšší kvality. Tato zařízení mají v programu obsaženou možnost vstřikování benzínu tzv. systém VSR. Na přání zákazníků lze dodatečně instalovat i přimazávání ventilů Vap Saver nebo Flash Lube. Vaše vozidlo přimazávání potřebuje. Sdělte mi montážní firmu přímo na email technik@autogascentrum.cz a zařídíme i dodatečnou aktivaci VSR, případně montáž FL. S pozdravem Ing.Pataky - technik