Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - zástavba pro Mondeo 2,0i, r.v.1998

2.11.2010 17:58:32
Jméno: Josef Kolář Předmět: zástavba pro Mondeo 2,0i, r.v.1998
Dobrý den, Obracím se na Vás raději zde, protože na svůj e-mail jsem odpověď nedostal - možná nejsem dost trpělivý... Tak tedy: chci si nechat udělat zástavbu na své starší Mondeo 2,0i, 96 kW, r.v. 1998, poměrně velmi zachovalé, najeto skutečných 107t km, nyní čerstvě po pravidelné STK. Počítám s toroidní nádrží a taktéž, jak jsem se dobral na fóru, nutným přimazáváním. Dále bych chtěl vývod ve stávajícím otvoru pro tankování ( počítám s přídavnou redukcí ). Moje otázky: 1) jaká cena zástavby v tomto případě? 2) kolik l LPG se do nádrže vejde v tomto případě? 3) je nutná prohlídka předem, nebo mohu přijet rovnou k zástavbě? 4) je pravda, že výfukový systém při spalování LPG rychleji koroduje? 5) prosím o kontakt k objednání Za Váš čas i odpovědi děkuji předem. S pozdravem Josef Kolář
2.11.2010 21:12:32
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: zástavba pro Mondeo 2,0i, r.v.1998
Dobrý den pane Kolář. Určitě jste dost trpělivý, ale pokud jste psal na některý z našich firemních emailů v posledních dnech (byl státní svátek, pak jsme měli dovolenou a následně byl víkend) mohlo se stát, že na zodpovězení Vašeho dotazu ještě nedošlo. Za to se omlouváme. Takže: 1. /Standardní cena zástavby je 29.500 Kč včetně DPH s toroidní nádrží. Přimazávání VAP Saver je nutné a montáž stojí 1500 Kč včetně DPH. Pokud bude dostatek místa pro umístění plnícího hrdla za víčkem stávajícího tankování, provedeme instalaci zde. 2. / Předpokládáme nádrž o objemu 46 litrů LPG. 3. / Prohlídka před montáží nutná není, přesto zákazníkům doporučujeme případnou kontrolu zapalovací soustavu motoru, zejména svíčky (ty v případě nutnosti vyměníme u nás) kabely a cívky. 4. / Není nám známá skutečnost, že by výfukové potrubí korodovalo na provoz LPG rychleji. 5. / Objednat se můžete na firemním tel. 383 324 912 a chtějte vedoucího provozu, eventuelně mě na mob.: 602 518 625. Ještě dvě poznámky: (1) Informujte se na čísle 606 616 986 u pana Apfelthalera – našeho legislativního pracovníka na podmínky pro získání slevy montáže. (2) Z důvodu naplnění našich kapacit, počítejte s montáží cca za 2-3 týdny. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací