Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - vypínání LPG

24.6.2012 20:21:54
Jméno: Bidmon Rudolf Předmět: vypínání LPG
Dobrý den. Zakoupil jsem Focuce 1999 1.6 a nechal namontovat v jediné firmě ve Svitavách a okolí, která to nabízí LPG. Později se ke mě dostaly informace, že s montáží možná nemají tolik zkušeností jak tvrdí. Zařízení je Autogasfinal Lovato easy fast 1.1-1.3 2012. Nyní mám potíže s fungováním a mechanik, který to montoval, nemůže přijít na to čím by to mohlo být. Přepínač mám s diodovým ukazatelem stavu nádrže. Stává se mi, že i když je nádrž třeba plná, zařízení přepne na benzín, jako kdyby plyn došel. Když chci přepnout na plyn zpět, tak to čeká na přepnutí, bliká a zase skočí do benzínu. Nepomůže ani když zastavím a vypnu motor na minutu. Teprve až např po hodině vše funguje a přepne to po nastartování do plynu.
25.6.2012 7:52:57
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: vypínání LPG
Dobrý den. Naše firma nemá smluvního partnera přímo ve Svitavách. Patrně se jedná o nesprávné nastavení celého systému. Obraťte se na firmu Hensl Roman, Moravská Třebová. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací