Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - dotaz

8.7.2012 21:50:58
Jméno: Tomáš Předmět: dotaz
Dobrý den,vlastním vuz Octavii 1,8T. Mám namontovaný system Lovato-říjen 2010,vše bylo v pořadku,ale během 2 měsícu auto začíná cukat,a na volnoběžné otáčky kolísají. Nedělá to pořád, jen občas jako by se dusilo,i při rychlejší jízdě, a pak se to rozjede. Ještě musím říci,že při jízdě mi to chcípne,ale jen někdy. Svíčky jsem vyměnil a také i vzduch.filtr. Pří přepnutí na benzín to jede v pořadku. Na diagnostice jsem byl v Horní Suché,kde mi to montovali, a tam nic nenašli . Co mě ještě napadá,tak jedině špatný plyn,ale tam tankuji u jednoho odběratele uz pul roku,a předtím bylo vše v pořádku. A také filtr plynné fáze,vyměnen na podzim 2011 a kapalný mi zbývá ještě ujet asi 10000km. Moc děkuji za radu s Pozdravem Tomáš.
9.7.2012 7:25:33
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: dotaz
Dobrý den. Z Vašeho popisu předpokládám, že se jedná o sporadickou závadu. To potvrzuje i fakt, že diagnostika nic neodhalila. Neuvádíte frekvenci výskytu závad. (po kolika km). Může být např. slabá jedna cívka nebo kabel (při provozu na benzín má menší vliv). Nezbývá, než ponechat vozidlo u montážní firmy do projevení se závady. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací