Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Výpočet náhrad za služební cestu

25.7.2012 13:58:33
Jméno: Pavel Rödl Předmět: Výpočet náhrad za služební cestu
Dobrý den, jezdím s vozidlem Lexus RX 300 přestavěným na LPG. Jsem zcela spokojen. Spotřeba je o těch cca 20% vyšší, než u benzínu, pokles výkonu minimální. Snad jedině trošku nižší kroutící moment ve vyšších otáčkách. V poslední době jsem ale začal vozidlo používat i služebně a narazil jsem na skutečnost, že do přílohy TP se nepíše spotřeba plynu. To znamená, že cestovní náhrady mi vypočítávají z ceny plynu, ale spotřeby benzínu. Tím je provoz na plyn zásadním způsobem znevýhodněn. Je možné někde získat tyto hodnoty, pominu-li zkoušení zkušebnou? Byla spotřeba měřena při homologaci zařízení na přestavbu? Je možno ji získat?
25.7.2012 14:50:33
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Výpočet náhrad za služební cestu
Dobrý den.Pokud máte zařízení na alternativní pohon LPG namontován u nás nebo u našich dealerů zašlete na naši adresu kopii Technického průkazu a firma Vám napíše spotřeby pro Vaše vozidlo, které můžete použít pro Váš případ.Rudolf Apfelthaler - legislativní pracovník

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací