Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - i30

9.8.2012 15:08:57
Jméno: Tomáš Paroulek Předmět: i30
Dobrý den, mohu se zeptat?Vlastním vůz Hyundai i30 a při koupi jsem si nechal provést montáž LPG - bez přimazávání.To dle tvrzení prodejce(který se odvolal na vás) není zapotřebí.Tak jsem mu věřil a nyní nastalo velké překvapení - rozčarování!Byl jsem vyzván na servis,na přeprogramování jednotky LPG - přívstřik benzínu.Co to je?Proč to nebylo uděláno při montáži?A za další...chtěl jsem vozidlo na LPG a ne aby jezdilo částečně na benzín.Přijde mi to divné a velmi neprofesionální.Opět opakuji,že se prodejce odvolává na vás,na dodavatele LPG zařízení.Můžete mi podat vysvětlení prosím? Tomáš Paroulek
9.8.2012 19:09:58
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: i30
Dobrý den. Vozidla Hyundai řady i20,i30,ix atd. patří mezi nové modely. Výrobce zařízení LPG, italská firma BRC po provedených testech 10-ti tisíců najetých km doporučila „přimazávání“ (chlazení) ventilů přístřikem určitého množství benzínu na ochranu sedel. Nastavení přístřiku (VSR) je programová záležitost a nevyžaduje žádné dálší náklady instalace.Pokud přístřik benzínu odmítnete, lze použít systém Flash Lube. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací