14.9.2012 13:26:13
Jméno:
Bedřich Kárl Předmět:
Bi-fuel JTGDobrý den,
koupil jsem si Subaru Forester r.v. 2005 , 2.0 X s dalším označením bi-fuel JTG, hledal jsem na internetu atd. něco bližšího k tomuto systému. Našel jsem však pouze schéma, kde je znázorněna v systému něco jako zpátečka paliva do nádrže a palivová pumpa. To mě však poněkud nesouhlasí se skutečností neboť v nadrži objem 64 L (výrobce ICOM) mi po dojetí plynu zůstává ještě tak 15 l, a v prostoru pod krycím víkem nádrže (jeden konec) a v prosoru motoru (druhý konec) je nezapojená (volná) zelená hadice. Vozidlo je jinak opatřeno systémem LPG STAG 300-4. Mohl by jste mi prosím přiblížit funkci systému,který jsem si původně pravděpodobně koupil. Zda byl spolehlivý a pod. abych se mohl buď uklidnit,nebo rozčílit :-). Jinak vozidlo jezdí zatím spolehlivě.
15.9.2012 6:27:38
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Bi-fuel JTG
Dobrý den.Systém ICOM neservisujeme. Kapalným vstřikováním se zabývá naše partnerská firma Coubal www.autogascoubal.cz v Praze (Vialle).Pokud máte ve voze instalovaný STAG 300-4, jedná se o nahrazení kapalného vstřikování plynným. Systém kapalného vstřikování není natolik rozšířen kvůli vysoké pořizovací ceně.S pozdravem Ing.Pataky - technik