16.9.2012 18:55:21 Jméno: PETR Předmět: DOTAZ DOBRÝ DEN PANE INŽENÝRE .MÁM NA VÁS PÁR OTÁZEK .MÁM NASTAVENÉ PŘIMAZÁVÁNÍ FLASH LUBE NA 5 KAPEK ZA MINUTU STAČÍ TO?DRUHÁ OTÁZKA PŘI TANKOVÁNÍ PLYNU PO CVAKNUTÍ PISTOLE JE MOŽNÉ JEŠTĚ DOTANKOVAT PLYN ?JDE MI O TO ABY SE NÁDRŽ NEBO NĚJAKÝ VENTIL ZBYTEČNĚ NEPOŠKOZOVAL PŘETLAKOVÁNÍM .MÁM NÁDRŽ N 42 L A TANKUJI 36-38LPOSLEDNÍ OTÁZKA SVÍTILA MI KONTROLKA KONTROLA EMISÍ VÝFUK.PLYNŮ MACHANIK MI ZÁVADU SICE ODSTRANIL ALE NYNÍ MI AUTO PŘI MÍRNÉM PŘIDÁVÁNÍ PLYNU PŘI VŠECH RYCHLOSTNÍCH STUPNÍCH ZAČNE KUCKAT JE PROBLÉM V NASTAVENÍ NEBO NĚKDE JINDE?MÁM NAMONTOVANÉ ZAŘÍZENÍ STAG 300-4 ISA 2.CHTĚL BYCH ZNÁT VÁŠ NÁZOR PŘEDEM DĚKUJI ZA VAŠÍ ODPOVĚĎ A PŘEJI HEZKÝ DEN
17.9.2012 8:00:00 Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: DOTAZ Dobrý den pane Petr.My nastavujeme 8 - 12 kapek za minutu.Po uzavření multiventilu už víc plynu nejde natankovat.Rozdílné mmnožství natankovaného plynu je dáno rozdílným plnícím tlakem pistolí té které čerpací stanice LPG.Kontrolka emisí (Check-Engine) se rozsvítí vždy, když je směs chudá nebo bohatá. Je třeba v programu plynu nastavit mapu vstřikování podle korekcí OBD. S pozdravem Ing.Pataky - technik