Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Audi FSI

22.9.2012 18:59:42
Jméno: Michal Předmět: Audi FSI
Dobrý den pane inženýre. Asi před půl rokem jste mi montovali lpg do mojí A4. Mám najeto cca 9000 km a auto funguje skvěle. I ta kombinovaná spotřeba nejde přes 1,5 litru na 100 km , spíš míň. Zajímalo by mě jestli to už dělají i další firmy protože před půl rokem jsem musel obvolat téměř celou republiku než jsem narazil na Vás. To bylo samé že nemají tenhle kod motoru,že to nedoporučují , že to nikdo pořádně nedělá atd. A ejhle,ono to jde.. Díky ještě jednou. Michal.
23.9.2012 6:57:32
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Audi FSI
Dobrý den pane Michal.Velice nás těší Vaše spokojenost s námi provedenou montáží. Když porovnáte náš seznam montovatelných vozidel se seznamy „konkurenčních“ firem (pokud je vůbec mají), tak ten rozdíl je patrný na první pohled. A i když konkrétní motorkód není na seznamu, jsme schopni okamžitě reagovat alternativou po doporučení výrobce. Viz. dotaz pod námi. Takže, ono to skutečně jde…S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací