Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - LPG Mondeo V6

4.10.2012 22:15:27
Jméno: Kalina Předmět: LPG Mondeo V6
Dobrý den, z adresy info@autogascentrum jsem bohužel odpověď neobdržel, tedy zkouším tuto cestu ... Jsem vlastníkem vozu Ford Mondeo III, r.v. 2005, motor benzín V6 2,5l 125kW. Vzhledem k cenám benzinu a mojí spotřebě vážně uvažuji o přestavbě na LPG. Na Vaší společnost jsem dostal doporučení přímo na infolince automobilky Ford ... Prosím o sdělení, jaký typ zástavby byste mi na můj vůz doporučili, zda je u tohoto motoru potřeba Flashlube a v neposlední řadě cenovou nabídku. Děkuji Kalina
5.10.2012 11:31:44
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: LPG Mondeo V6

Dobrý den.Doporučuji sekvenční vstřikování (BRC, Lovato, AcGas atd.) Přimazávání je nutné. Lze použít externí systém  VAP Saver, případně u systémů BRC a Lovato interní přístřik benzínu VSR. Cena montáže se pohybuje od 25.000 do 27.000 Kč včetně DPH podle vybraného systému.VAP SAVER stojí 1500 Kč, VSR je v cené systému. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací