Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Mazda 626

17.10.2012 13:15:38
Jméno: Lisičan Předmět: Mazda 626
Dobrý den,kopil jsem Mazdu 626 2.0 85kW,r.v.2000.Vzhledem k množství km,které najezdím jsem na 100% rozhodnut pro přestavbu na LPG.Dostal jsem na Vás velice dobré reference od mého kamaráda a tak se na Vás obracím s dotazem jaký systém byste doporučoval namontavat a za jako cenu.Dnes je na trhu široký výběr a je těžké se zorientovat.Můžete se zmínit o dvou,třech nejzajímavějších možnostech? Děkuji předem za odpověď Lisičan
17.10.2012 13:51:25
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Mazda 626
Dobrý den. Pro Váš typ vozidla je vhodných několik systémů, kterých jsme výhradními dovozci nebo prodejci pro ČR. Osvědčenými a nejvíce aplikovanými systémy jsou STAG4 Plus nebo Lovato. Cena montáže se pohybuje podle druhu zařízení od 24-26-tis. Kč včetně DPH. Doporučuji přimazávání ventilových sedel systémem VAP SAVER. Cena montáže je 1500 Kč včetně DPH. Pokud si vyberete systém LOVATO, VAP SAVER není nutný a lze ho nahradit přístřikem benzínu (VSR). S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací