Diskuzní fórum LPG/CNG - Škubání a chcípání motoru
21.10.2012 11:57:01 Jméno: Luká Jelen Předmět: Škubání a chcípání motoru Dobrý den,
mám SEAT Toledo 2,3 5-ti válec. Mám udělanou přestavbu LPG. Od začátku řeším problém s cukáním auto ve vyšší rychlosti, při nízkých otáčkách auto chcípá ( zejména při parkování) a někdy chcípne když jenom začnu točit volantem. No a když to chcípne tak mi trvá cca 8-10 sekund než nastartuji. Celou dobu musím točit startér. Ve firmě kde mi to dělali mio řekli že je to normální. Chtěl bych znát váš názor. S firmou jsem nespokojen a tak hledám řešení jinde. LPG přestavbu mám cca 4 měsíce.
21.10.2012 14:05:26 Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Škubání a chcípání motoru Dobrý den.Neuvádíte jaké zařízení jste si nechal namontovat do Vašeho vozidla. Pokud jste za ty 4 měsíce najel cca 2500-3000 km měla by v rámci prvního bezplatného servisu (u naší firmy provedených montáží Autogas Centrum Strakonice je to samozřejmost) proběhnout kontrola a nastavení tlaku v reduktoru a v přpadě nutnosti i nová autokalibrace. Vámi popisované závady určitě nejsou normální jak montážní firma tvrdí. Předpokládám, že montáž ještě máte v záruce, tak požadujte odstranění závad. S pozdravem Ing.Pataky - technik
17.11.2012 23:59:14 Jméno: a Předmět: RE: Škubání a chcípání motoru Potřeba seřídit.