Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - úprava systému VSR

11.11.2012 17:50:56
Jméno: Libor Fafala Předmět: úprava systému VSR
Dobrý den, Vlastním vůz Hyundai IX20. Když jsem auto kupoval, nechal jsem si tam už u dealera namontovat LPG. Celou dobu mně tvrdili, že je to systém s přimazáváním ventilů flashlube. Když jsem byl po 3000 km na seřízení a kontrole přímo u montážní firmy, dozvěděl jsem se , že je to systém VSR. Proto si také vysvětluji velkou spotřebu benzinu. Zatím dělám analýzu (zapisuji studené starty,atd). Je možné tento systém VSR upravit, aby mazání nebylo benzinem? A kolik taková úprava zhruba stojí. Děkuji Libor
12.11.2012 9:17:33
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: úprava systému VSR
Dobrý den.Systém VSR (přístřik benzínu na ochranu ventilů - v programu BRC) se dá vypnout a nahradit externím zařízením VAP SAVER. Firma BRC tuto záměnu nedoporučuje z důvodu, že nemají ověřenou účinnost této ochrany.Cena dodatečné montáže VAP SAVER je odlišná u každé montážní firmy.S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací