Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Velikost nádrže Toyota Yaris

19.12.2012 17:58:26
Jméno: Pavel Nachtmann Předmět: Velikost nádrže Toyota Yaris
Dobrý večer pane inženýre, mám vozidlo TOYOTA Yaris1.0 r.v. 2003 - rezerva - dojezdová.. V nabídce montáže LPG zařízení jsem objevil dvě verze používaných toroidních nádrží: o objemu 39 l a 34 l. V první variantě je výška nádrže 200mm a průměr 580mm a při montáži znemožňuje posun zadního sedadla do zavazadlového prostoru v případě 34 l nádrže je výška 180mm a průměr 566mm. Umožňuje tento objem a velikost nádrže plnou funkčnost posunu zadního sedadla do zavazadlového prostoru? Zajímá mne zda v rámci vašich bohatých zkušeností s montážemi LPG, jste řešili tento problém? Děkuji za názor.
20.12.2012 8:31:23
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Velikost nádrže Toyota Yaris
Dobrý den pane Nachtmann. Situace je následovná:Vyhovět Vašemu požadavku lze pouze s nádrží 34 litrů. Uložení nádrže musí být provedeno nadoraz směrem k nárazníku tak, aby se mohli zadní sedačky posunout. K úplnému vysunutí sice chybí cca 2 cm, ale aretace sedačky je funkční. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací