Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - BRC

19.1.2013 9:30:22
Jméno: Petr Předmět: BRC
Dobrý den pane Pataky. Necelý rok vlastním Octavii II 1.6 MPI r. 2008 z dovozu (německo) s již namontovaným systémem BRC sequent 24 s reduktorem BRC genius DGM 55634( r. výroby 2007 a déle). Bohužel jsem zjistil, že tento výše uvedený systém BRC je zastaralý a dle informací, které mi byly různě poskytnuty, nejde u nás sehnat program a následné napojení do diagnostiky vozidla. Dále v případě výměny jakékoliv součástky např. membrány v reduktoru atd., bych chtěl vědět, zda jsou k sehnání na tento systém náhradní díly. Proto bych se věděl Váš názor? Jinak mohu dodat, že vozidlo jezdí absolutně bez problémů a jsem s ním max spokojen, ale co KDYBY..... . Děkuji mnohokrát za Vaši odpověď. S pozdravem Petr
21.1.2013 6:38:39
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: BRC

Dobrý den, kdo Vám řekl , že systém BRC SQ24 je zastaralý?? Máte v autě jedno z nejlepších zařízení které můžete mít. Tyto informace šíří většinou ti , kteří buď montují sami nekvalitní neznačkové systémy, nebo ti co se těmi prvními nechali napálit. Minulý týden jsem viděl Octavii namontovanou u jedné firmy ve Zlíně s údajně Italským systémem , kde italské byly dva komponenty. Pán byl ujištěn, že má to nejlepší a byl varován, před Stagem, který je prý Polský.

Pouze na řídící jednotce která byla celá z jakéhosi plastu v nevodotěsném provedení, byla www. jedné firmy, která si hraje na lídra na trhu a klame ve velkém své zákazníky. Když viděl Staga a  jeho provedení nevěřil svým očím za co že položil svých 24000 kč...

hordubal

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací