21.1.2013 15:20:12
Jméno:
Lukas Předmět:
Ztráta výkonu i30 cwDobré odpoledne, začátkem týdne jsem absolvoval prohlídku po 2500 km od montáže LPG na které mělo dojít k přehrání SW řídící jednotky LPG (údajně standardní postup od výrobce); podotýkám, že jsem nehlásil závady, jen jsem komentoval stav po studeném ranním startu slovy \"mám pocit, že při jízdě na benzín při studeném startu auto pod plynem jakoby na okamžik vynechává\" - vyřešeno slovy, to si budete muset zvyknout, to se připravuje přepnutí na LPG.
Po převzetí auta v odpoledních hodinách se mi zdálo, jakoby auto nějak méně šlo za výkonem. Toto tušení se následně potvrdilo, když jsem sešlápl plynový pedál nadoraz a dříve znatelný výkon motoru se opravdu neprojevil. Následným testováním, jsem zjistil, že je jedno, jestli vozidlo provozuji na benzín/plyn, zatepla/studena. Vozidlo jsem dnes vrátil zpět do servisu, kde zdá se marně bádají nad problémem. Navíc vehementně odmítají podíl na vzniklém problému, přestože ztráta výkonu se projevila již na zpáteční cestě ze servisu. Jedná se o vozidlo Hyundai i30 CW 1,6, plyn BRC s přístřikem, najeto cca 3300 km od montáže LPG. Prosím o radu, jak postupovat dále, servis zdá se bude pokoušet štěstí a hlavně mou trpělivost.
22.1.2013 9:26:27
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Ztráta výkonu i30 cwDobrý den. Vaše vozidlo je v záruce a problém musí vyřešit v první řadě montážní firma. Z Vašeho popisu nelze přesně stanovit příčinu. Pokud je montážní firma našim partnerem, můžeme provést vzdálenou diagnostiku, na základě které můžeme přikročit k odstranění závady. Pokud firma není našim partnerem, objednejte si opravu u nás za úhradu. S pozdravem Ing.Pataky - technik