Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Hyundai Santa Fe 2,7 V6

2.2.2013 21:34:58
Jméno: Slowik B. Předmět: Hyundai Santa Fe 2,7 V6
Dobrý den, nedávno jsme si pořídili s manželkou Hyundai Santa Fe 2,7 V8 s LPG, dovoz Itálie. Můžu -li Vás obtěžovat měl bych pár otázek: - vozidlo má v současné době najeto 71000,- km, v provozu od 9/2006, LPG dle přiložené servisní knihy nainstalované 2/2007 v 6768 km - systém TeleflexGFI - Autogas System AG SGI, přímaz oleje Flasch Lube. - jakým je Váš názor na tento systém ? - při provozu na LPG svíti kontrolka motoru - v autorizovaném servisu bylo zjištěno, že jsou vadném vstřikovače ( oprava cca. 16.000,-Kč a mají zkušenosti, že odcházejí v našich podmínkách již po 60.000km ), byla mi také nabídnuta alternativa - výměna za Lovato ( jen o několik tisíc dražší, ale na "servisovaní" daleko přijatelnější. - v dalších servisech mi nabídli montáž polského Stag a italského Elpigas ( jak jsem zjistil, jedná se taky o polský systém vybavený jen některými italskými komponenty), - je vůbec tento typ motoru vhodný na přestavbu LPG ( dle firmy Prins u těchto motorů dochází už po 60000km k poškození ) - jestli ano, tak jaký Vy doporučujete, ale prosím konkrétně (cenové ralace do 25.000,-Kč, bez nádrže, které nemám zájem překročit)? - řeším dilema zda opravit stávající systém AG,( v tom případě by prý bylo dobré přidat ještě jeden filtr) nebo nainstalovat nový a teď jaký? - Lovato , STAG nebo Elpigaz ? - přímaz oleje Flasch Lube mám řešen jen centrálně - v servise mi sdělili, že tento způsob má velmi malou učinnost ? - jaký je Váš názor ? Předem si dovolím poděkovat za Váš čas a ochotu mi případně zodpovědět. Doposud jsem neměl vozidlo na LPG, takže nemám s tímto žádné zkušenosti. Děkují, s pozdravem Slowik B. v.r..
4.2.2013 7:10:46
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Hyundai Santa Fe 2,7 V6
Dobrý den. TeleflexGFI -AG SGI nemontujeme a proto s tímto systémem nemáme žádné zkušenosti.Pokud uvažujete o výměně systému, doporučuji zavolat na 602 178 440 kde obdržíte kompletní informace o podmínkách přestavby.S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací