Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Volkswagen Passat , 1.8T 2OV , 110 kW , Typ motoru: AEB , Rok výroby: 1998

15.12.2010 18:23:44
Jméno: Petr Chalupský Předmět: Volkswagen Passat , 1.8T 2OV , 110 kW , Typ motoru: AEB , Rok výroby: 1998
Dobrý den Mam jeden malý problém.Vlastním Passata 1,8T a před půl rokem byl u Vás na montáži plynu,namontováno mam zařízení STAG 300. Dnes jsem si byl vyzvednout auto po servisní kontrole auta při 165 tis. a po otočení klíčku do polohy jedna,při startu se přepínač rozpípá po dobu cca 5s a zůstane ve stavu blikajícím tzn. že se nepřepne auto na plyn,ani při plně zahřátém motoru. Zkusil jsem ho znovu nastartovat,zkusil jsem ho na přepínači zapnout,vypnout,a vždy pípá. V servisu mi museli vyresetovat servisní kontrolu,a přetěsnovali mi víko ventilů.Vše jak odmontovali,tak zas smontovali. Můžete mi poradit co s tím?Dále jsem z Prahy,a rád bych věděl případně,jaké servisi zde jsou možné použít. Na netu máte dva,z toho znám Neptun Harfa.Děkuji za odpověď.
16.12.2010 7:39:35
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Volkswagen Passat , 1.8T 2OV , 110 kW , Typ motoru: AEB , Rok výroby: 1998
Dobrý den pane Chalupský. Blikající přepínač signalizuje závadu kterou lze konkrétně diagnostikovat příslušným programem. Patrně došlo k nesprávnému zapojení při opravě Vašeho vozu. Navštívte našeho partnera na Neptun Harfa, kde Vám závadu odstraní. Na opravu se nebude vztahovat reklamační řád. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací