24.2.2013 0:22:32
Jméno:
Ales Předmět:
problem v komunikaci jednotky LPGdobry den,
mam dotaz ohledne systemu landi renzo omegas.
nechal jsem si nainstalovat tento systen na mitsubishi galant 2.0i a mam nasledujici problem:
po otoceni klickem se mi rozsviti ovladac prepinani lpg/benzin, ale po15s zhruba zhasne. podle vseho co jsem se docetl by mel svitit porad a po nastartovani by bylo pak mozne provest kalibraci. ale po nastartovani se komunikace s lpg jednotkou prerusi. vsechno je zapojene spravne dle manualu a meloby fungovat, ale nefunguje. kde by mohla byt prosim chyba? jsem z Brna, dekuji
24.2.2013 7:53:55
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: problem v komunikaci jednotky LPGDobrý den. Váš dotaz jsem v celém rozsahu nepochopil. Ano, po nastartování se má na přepínači LPG/B rozsvítit červená kontrolka indikující provoz na benzín.Po dosažení teploty vody a přepnutí na plyn svítí zelená kontrolka.Pokud zhasne po 15s, tak chyba může být v napájení řídící jednotky, může být vadný přepínač nebo i řídící jednotka.Neuvádíte, jestli se tato závada objevila hned po instalaci nebo až později.Kalibrace se provádí pouze jednou, a to po instalaci zařízení odbornou firmou. Ke kalibraci je nutné mít interface kabel, program LR Omegas a odpovídající firmware. Nedoporučuji amatérské programování. Pokud jste z Brna, můžete navštívit náš autorizovaný servis v Prostějově, firmu Fedor Auto s.r.o. Průmyslová 4533/18, telefony: 582 330 596, 608 744 487.Předem se objednejte. S pozdravem Ing.Pataky - technik