Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - dotaz na přestavbu na LPG

27.2.2013 8:20:53
Jméno: martin pánek Předmět: dotaz na přestavbu na LPG
Dobrý den, mám dotaz zda-li je u Vás možná přestavba na LPG Mazdy CX-7 2.3 DISI Turbo (191 kW, 380 Nm). Jaký typ by se k tomuto automobilu nejlépe hodil a jaké jsou pořizovací náklady(má představa je pořídit si největší nádrž do místa místo rezervy-bohužel nevím, jak je velká,dále místo pro tankování plynu umístit pod víčko tankování benzínu a do interiéru budík spotřeby), jak dlouho přestavba potrvá a kolik dní dopředu bych se měl u Vás objednat. Jaká bude spotřeba plynu po přestavbě u tohoto vozu? Raději bych Vám osobně zavolal, ale jsem momentálně v zahraničí a plánovanyý příjezd mám v 05/2013. Děkuji a s pozdravem PÁNEK Martin. Kontaktujte mne prosím pouze e-mailem.
27.2.2013 8:46:35
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: dotaz na přestavbu na LPG

Dobrý den. Podmínkou úspěšné přestavby Vašeho typu vozidla je, že má manuální převodovku a že je evropské provenience. Kontaktujte nás po návratu do ČR. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací