Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Problémy s LPG

28.2.2013 12:59:23
Jméno: Karel Gorný Předmět: Problémy s LPG
Dobrý den, mám namontován systém Lovato (sekvenční vstřikování) ve vozidle Peugeot 3008 1,6 a najeto na LPG cca 6 000km (celkem 12 000). Mám tyto problémy, ale servis tvrdí, že je vše v pořádku: - pokaždé se mi LPG přepíná při jiné teplotě motoru (někdy už před první čárkou na teploměru a někdy až při 70st.C). Co by se dalo udělat abych nejel zbytečně dlouho na benzín. - při vyšších rychlostech a zrychlení (nad 100 km/hod) motor pracuje trhavě a neaceleruje - při rozjíždění (i když má motor provozní teplotu) motor nemá výkon a musím jej vytáčet nad 2 000 otáček aby nezhasl - jak je to s emulátorem paliva, je možná jeho dodatečná montáž tak, aby palivoměr ukazoval správně. Děkuji za oodpověď a radu. S pozdravem Gorný
28.2.2013 13:43:20
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Problémy s LPG

Dobrý den. Sdělte mi na technik@autogascentrum.cz název montážní firmy s místo provozovny. Pokud je firma našim partnerem, provedeme dálkovou diagnostiku a závadu odstraníme. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací