3.3.2013 10:22:36
Jméno:
Václav Pauch Předmět:
Spotřeba LPG Hyundai i30Dobrý den pane ing. Pataky,
Děkuji za Vaší odpověď. Jiź od začátku instalace LPG mám vytvořenou tabulku, kde si počítám přesnou spotřebu (palubní počítač je nepřesný na spotřebu benzínu, natož plynu). Tankuji vždy do plné nádrže a vyjíždím do přepnutí na benzín. Jak jste psal v odpovědi na můj minulý dotaz, všechny tyto operace zvládne servis v ČB -Hyundai Fischer, nebo mám raději na seřízení k Vám? Jaká je přibližná cena (doba) seřízení a nutnost se objednat dopředu? Děkuji Pauch
3.3.2013 11:20:43
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Spotřeba LPG Hyundai i30Dobrý den pane Pauch. Myslím si, že firma v ČB -Hyundai Fischer je schopna provést nastavení mapy LPG podle korekcí benzínové řídící jednotky. Navíc, přestavbu ještě máte v záruce, a proto je třeba provést nastavení v první řadě u nich. Před úpravami mapy LPG, by bylo na místě doložit hodnověrnou spotřebu na benzín, aby se firma nehonila za něčím, co je možná v pořádku. Pokud máte spotřebu benzínu cca od 7,5 do 8,0 l/100km tak je Vaše spotřeba (+,-) na LPG v pořádku. Samozřejmě můžete se objednat i u nás. Nastavení parametrů může trvat cca 1-2 hod. (1 hod/400 Kč). S pozdravem. Ing. Pataky – technik