Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - revize LPG

5.3.2013 19:52:32
Jméno: Michael Pour Předmět: revize LPG
Dobrý den, před rokem jsem pořídil auto s již namontovaným LPG, najel jsem cca 17tis km a teď jsem jel na 1.revizi. Mechanik postříkal rozprašovačem kabely u motoru a tankovací otvor. Tím zřejmě zkoumal těsnost. Dále pak na zadní stranu "zprávy o výchozí revizi", udělal kolonky a dal tam červené razítko s datumem. Je toto dostatečné? Čekal bych kontrolu filtru, reduktoru, nastavení řídící jednotky atp. Dále, neexistuje nějaká kartička jako na emise? Kam by se zapisovaly revize? Předpokládám, že musím vozit protokol v autě. Jinak celá ta akce trvala asi 10min. Co si o tom myslíte? Děkuji. Michael
6.3.2013 5:37:30
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: revize LPG

Dobrý den. Revizí se rozumí kontrola systému na bezpečnost. (diagnostickým čidlem plynu (a ne nějakým postřikem) se kontroluje případná netěsnost /měděná trubka přívodů plynu, plnícího hrdla,nádrže s multiventilem, hadicové spoje od reduktoru k filtru, hadice ke vstřikovačům, netěsnosti v soustavě vytápění reduktoru, čistota filtru atd./) Součástí revize není nastavení parametrů. Celá operace zabere cca 30min.. Zápis o revizi se zapisuje na zadní straně přílohy k plynu. U nás namontovaná a revidovaná vozidla mají navíc kartičku o prováděných revizích, kterou zákazník předkládá při silniční kontrole motorových vozidel (jako emisní kartička). S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací