17.3.2013 19:26:25
Jméno:
Ladislav Mádr Předmět:
Žádost o názor a raduDobrý den pánové. Byl jsem dlouholetým uživatelem zařízeni LPG ve VW Bora 1,6 benzín 77 kW a byl jsem velmi spokojen. Nyní mám nový automobil Mitsubishi ASX Invite, r.v. 2012, typ motoru 4A92, 1,6 MIVEC (benzín) 86 kW, 117 k. Opět uvažuji o montáži LPG, ale prozatím mě odrazují hlasy, že pro tento typ motoru to není nejvhodnější, zejména se poukazuje na možnost zaklepání ventilů a pod. Vím o možnosti přimazávání, ale chtěl bych znát Váš názor. Ve VW Bora jsem měl systém Landi Renzo a za 150000 km jsem neměl téměř žádný problém. V případě montáže bych chtěl pochopitelně ten nejlepší systém i za cenu vyšší pořizovací investice. Obracím se na Vás s žádostí na Váš názor na vhodnost LPG pro daný motor, jaké by bylo nejlepší zařízení a jaká by byla asi cena s toroidní nádrží. Je možnost plnění nádrže z prostoru pod víčkem u hrdla benzínové nádrže? Děkuji za odpověď a radu.
18.3.2013 18:25:12
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: Žádost o názor a radu
Dobrý den.K přestavbě Vám můžeme nabídnout nejmodernější zařízení LPG se specielním algoritmem výpočtu bohatosti směsi s certifikátem programování pouze u nás a u čtyř námi autorizovaných servisů. Zástavbu LPG provádíme ve spolupráci s firmou Mitsubishi při dodržení jejich firemních podmínek. Doporučuji použití externího přimazávání VSE (rozvod mazací směsi ke každému ventilu – novinka firmy Autogas Centrum Strakonice). Podrobnější informace (z důvodu know-how) získáte na čísle 602 178 440 u ved. provozu pana Kůse. S pozdravem Ing.Pataky - technik