Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - kontrolka

22.3.2013 19:29:33
Jméno: Petr Předmět: kontrolka
Dobrý večer pane inženýre, mám 8 měsíců po montáži LPG vlastním fabii 1,2 combi namontované zařízení STAG 4. Auto kucká při přidání plynu a svítí oranžová kontrolka emise výfuk.plynů.Byl jsem již 5x u vašeho partnera který mi zařízení montoval prý u fabií je problém vše vyštelovat.Chci se vás zeptat zda je problém v autě nebo v mechanicích.To kuckání je při předjíždění docela nebezpečné. Ještě druhý dotaz půjdu na první tech. kontrolu po montáži LPG co všechno budu potřebovat .Při měření emisí mi vystaví druhou kartičku?Díky za odpověď a přeji hezký večer.
24.3.2013 7:18:28
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: kontrolka

Dobrý den pane Petr.Rozsvícení (rozsvěcování) kontrolky Check-engine svědčí o nesprávném nastavení bohatosti směsi, špatném zapalování atd. Může tedy být chyba jak v zapalovací soustavě vašeho motoru (kabely, svíčky, cívky), tak i ve špatném výběru trysky a nastavením parametrů plynové mapy.Zavolejte mi na číslo 602 518 625, a já se vám pokusím najít jiného našeho partnera ve vašem regionu.Pokud vám montážní firma vystavila emisní kartičku, podívejte se na její platnost. Pokud stále platí tak není co řešit. Kartičky se nevyměňují, ale dopisují se další prodloužení. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací