26.3.2013 10:07:03
Jméno:
johyyy Předmět:
LPG Stag 4 žere nejedeDobrý den, mám LPG STAG 4 v Subaru Outback 2.5 121kw 2007. Od prvních kilometru mě trápí zvýšená spotřeba zhruba o 30% podle mě to má na svědomí tlak v reduktoru 1,3bar ale plynař tvrdí že to tak má být. Hlavní problém kvůli kteremu se na Vás obracím je že mi to pokaždé při přepnutí z benzínu na LPG chcípne, když jsou prudké mrazy tak je problém stím prvních 10km vůbec jet (přepíná se při 40 stupních) člověk nestihne ani přeřadit a chcípne to což je v zatáčce docela problém.Divné je že když motor ohřeju v benzínu na 80 stupnu a pak přepnu tak to taky chcípne(v rámci záruky byl vyměněn reduktor a o dost se to zlepšilo).Při prudké akceleraci to občas přepne zpět do benzínu (nestíhá dávkovat ?) Při rychlejší jízdě na dálnici cítím jak motor vynechává a po pár vteřinách se mi na přístrojovce rozbliká vánoční stromeček ale po přepnutí na benzín hned zmizí... Podotýkám že přestavba nebyla udělaná u Vás spíš zvažuji jestli se mi nevyplatí těch 250km k vám na seřízení....
26.3.2013 11:46:26
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: LPG Stag 4 žere nejede
Dobrý den. Nemá cenu rozebírat možné příčiny nesprávné funkce vašeho LPG zařízení. Objednejte se u nás na opravu a seřízení celého systému. Pokud montážní firma není našim smluvním partnerem, za práci účtujeme částku 400 Kč za každou započatou hodinu. Zde je důkaz toho, že levné montáže nejsou vždy tak levné...S pozdravem Ing.Pataky - technik