Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - mazání sedel ventilů

3.4.2013 15:18:16
Jméno: Martin Bartoš Předmět: mazání sedel ventilů
Dobrý den, poprosím vás o radu. Chci přestavět své auto Ford Focus 1,6 16v rok 2008 na LPG najeto 80tisíc. Vybral jsem systémem LOVATO EASY FAST EOBD II s auto-adaptací přes CAN/EOBD .Systém je vybaven možností přívstřiku benzínu při jízdě na LPG ve velké zátěži motoru. Nejsem si jist zda přívstřik benzínu je dostačujíci pro promazání ventilů. Firma která mi auto má přestavovat mi napsala toto cituji " Tento přívstřik slouží jako (komfortní) přimazávání a chlazení sedel ventilů motoru a plně nahrazuje přídavná (nespolehlivá) zařízení pro ochranu sedel ventilů. Chci se tedy optat zda přívstřik je opravdu dostačující nebo ne? Předem děkuji za odpověď.
3.4.2013 17:03:08
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: mazání sedel ventilů
Dobrý den. Chybí Vám úplné informace o přístřiku benzínu za účelem ochrany ventilových sedel: Program přístřiku benzínu, který systém Lovato nabízí, umožňuje nastavit parametry a podmínky – rozsah aktivace. Lze nastavit od jakých otáček má být aktivní a v jakém poměru bude přistřikovat benzín podle zátěže motoru. Z toho vyplývá, že ekonomika provozu je odvislá od množství přidávaného benzínu. Externí přimazávání se systémem VAP SAVER+VSE (viz.odkaz zde na stránkách) se zdá být ekonomicky výhodnější při zachování ochrany sedel, ne-li kvalitnější. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací