Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Špatné starty

28.12.2010 18:05:06
Jméno: Michal Předmět: Špatné starty
Dobrý den, začnu takto: vlastním ojetou Škodu SUPERB r.v 2002 1.8 T montáž byla podle technického průkazu LPG provedena právě u Vás v roce 2005 s řídící jednotkou OMEGAS. Auto jsem zakoupil s vědomím že špatně startuje za studena, proto jsem nechal komplet opravit řídící jednotku na benzin-ta je již v naprostém pořádku, ovšem když auto přepnu na LPG a zastavím, nechám motor vychladnout tak mám velké problémy nastartovat-cca 20x otočení klíčkem. Směs jakoby střílela do sání, auto nechce skočit do otáček, když skočí tak zase po chvíli spadne po 5-10 minutách startování se jakoby chytne a začne semnou komunikovat-jede. (Při provozu na Ba se toto neděje.) V režimu LPG ovšem kolísají otáčky kolem 700-900/min. a v jízde cítím mírné cukání jako by vynechával jeden válec, taktéž vůz nemá požadovanou sílu a je o 30% slabší než v režimu benzín.Navštívil jsem NEPTUN HARFA, což jsem zase udělal chybu- řekli mi že se na to podívají hodí na diagnostiku atd atd. cenu mi prý zavolají. Druhý den -SMS že je auto hotové.S radostí si jej jdu vyzvednout a tam se dozvím že nemají takovou diagnostiku jakou by potřebovali a že mi vyměnily termostat+ chladící kapalinu a cena? 1800CZK což mě vytočilo, jelikož jsem chtěl odstranit jinou závadu-Nechápu jak někdo může mít tu drzost poslat Textovku že je auto OK a pak zjistím že jsem tam kde jsem byl, jen o 2000 chudší!. Navíc mi řekly že se jim do opravy nechce a že by to bylo nákladné(divné od nich). Dostal jsem od nich doporučení: návštěva Autogascentrum Strakonice- a že mám vstřiky MED-MAX s bílými kryty vstřiků. Prej asi jeden z nich blbne. Chci se zeptat dokážete tuto závadu ODSTRANIT? pokud ano umíte dopředu udělat cenovou nabídku předem? a jak dlouho by to trvalo? z Prahy docela zajížďka xD. Děkuji Vám za odpověď, hezký večer Michal.
28.12.2010 19:46:28
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Špatné starty
Hezký večer pane Michale. Velice mě mrzí Vaše potíže s pohonem na LPG. Nemá smysl pátrat po příčinách špatné funkce zařízení bez diagnostiky. Zařízení OMEGAS od firmy Landi Renzo kterou v České Republice zastupujeme, patří dlouhodobě mezi jedny z nejkvalitnějších zařízení. S tímto systémem jezdí od roku 2003 tisíce spokojených zákazníků. Spolehněte se, závadu určitě odhalíme a opravíme. Neuvádíte, jestli podle servisní knížky byly pravidelně prováděny revize a seřizování, jestli v průběhu let nebyly vyměněny některé komponenty, neprováděli se neodborné zásahy apod. Jistě uznáte, že bez zevrubné diagnostiky nemohu přesně stanovit cenu opravy. Tak tedy alespoň pro Vaši orientaci: hodina servisních a diagnostických prací stojí u naši firmy 350 Kč. Předpokládám, že jedna hodina bude dostačující pro identifikaci závady. V případě nutné výměny komponentů: Jeden vstřikovač MED stojí 1600 Kč bez DPH. Řídící jednotka OMEGAS 6425 Kč bez DPH. Dobu opravy předpokládám na 1-3 hodiny. Objednejte se včas, nejlépe hned po novém roce, máme převis poptávek montáží. S pozdravem a do nového roku s přáním více spokojenosti s vašim vozem na LPG Ing.Pataky - technik.

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací