Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - Octavie

15.4.2013 15:03:55
Jméno: Martin Předmět: Octavie
Dobrý den, mám š. Octavii 2010 1.6 MPi . Problém je ten, že když přidám plyn na 3. rychl. st. auto zakucká velmi slabě a po zvýšení otáček to už nedelá. Ten stejný moment ale když dám plyn na podlahu to neudelá! Je nesprávne nastavený systém nebo mám zlý typ LPG/reduktor? Dali mne tam nejakej Solaris mini OBD, ale já chtel lovato. Zašel jsem kde meli tabuli lovato a všechno ríkali co a jak a když jsem si šel pro auto doma zjistím že je to nejakej Solaris. Toho u nás skoro žádnej mechanik nemontuje. Systém má 35tis km na plynu a delá to sporadicky. Nevím co s tím tedka. Už mi to štelovali ale ríkali že kdyby mi pridali smes tak budu mít vetší spotrebu a nejaký další bláboli. Dakuji za vyjádření
16.4.2013 7:00:25
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Octavie
Dobrý den.Chcete po mě vyjádření k zařízení které nemontujeme. Pokud je to tak jak píšete, tak jistě uznáte, že je neprofesionální nabízet a lákat na renomovanou Italskou značku Lovato, a pak bez upozornění namontovat polský Solaris. Tím nezpochybňuji samotné zařízení! Patrně tam bude i cenový rozdíl. Se závadou a případnou reklamací se musíte obrátit na montážní firmu. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací