17.4.2013 9:52:28
Jméno:
TÝMA Předmět:
cng reduktorDOBRÝ DEN,
VLASTNÍM VOZIDLO VW CADDY 2007, 240000 KM, ORIGINAL CNG
PŘI STARTECH SE STÁVÁ, ŽE MI NEPŘEPNE NA PLYN, TUDÍŠ JEZDÍM NA BENZÍN, PO NĚJAKÉ DOBĚ ZASTAVÍM, ZNOVU NASTARTUJI A NA PLYN SE PŘEPNE.VZADU NA NÁDRŽÍCH NĚCO I PĚTKRÁT CVAKNE,NEŽ NASTARTUJI A V AUTĚ JE CÍTIT PLYN.
DLE DOSTUPNÝCH INFORMACÍ SE SNAD JEDNÁ O ZÁVADU NA CNG REDUKTORU, TEDY PŘESNĚ MEMBRÁNU.DNES JSEM BYL V LIBERCI U P. SKALNÍKA, KTERÝ MI DAL KONTAKT NA AUTOTREND- DEALER VW. TAM MI PŘES DIAGNOSTIKU ZJISTILI TYTO ZÁVADY:
1.ŘADA1,SONDA2TOPNÝ OBVOD PŘERUŠENÍ
2.VYNECHÁVÁNÍ ZAPALOVÁNÍ
3.BUZENÍ ZAPALOVÁNÍ VÁLCE
4.UZAVÍRACÍ VENTIL3ZÁSOBNÍKU PLYNU-ZKRAT NA PLUS
POSLEDNÍ ZÁVADA JE PRAVDĚPODOBNĚ CVAKÁNÍ NA EL.MAGNETICKÝCH VENTILECH
KDYŽ JSEM SERVISMANOVI REDUKTOR UKÁZÁL A ON SI K REDUKTORU PŘIČICHL, POTVRDIL MI, ŽE ZÁPACH PLYNU SKUTEČNĚ POCHÁZÍ ODTUD A PŘES TOPENÍ SE DOSTÁVÁ DO AUTA, TAKY MI POTVRDIL, ŽE HO NEOPRAVUJÍ ,ALE VYMĚNÍ.
PŘES DIAGNOSTIKU SE VŠAK TATO ZÁVADA NEPROJEVILA, TAKŽE NEVÍM, CO MÁM DĚLAT,NEBOŤ JE PRO MĚ DŮLEŽITÉ HLAVNĚ OSTRANIT ZÁPACH Z VOZU.
DĚKUJI ZA ODPOVĚD
TÝMA 777 172 774
17.4.2013 10:24:37
Jméno:
Autogas Centrum Předmět:
RE: cng reduktorDobrý den. Pokud máte originální zařízení CNG od výrobce, tak je třeba se obrátit s odstraněním závady na VW servis. Nevím jaké zařízení je instalováno ve vozidle, jaký reduktor atd. Pokud se jedná o standartní reduktor, je předpoklad, že se dá udělat repas a nastavení revizní sadou. Jinak nezbývá než vyměnit celý reduktor. Ing.Pataky - technik