Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Lovato - přístřik

11.5.2013 22:04:51
Jméno: Tomáš Předmět: Lovato - přístřik
Dobrý den. Píšete že zapínání přístřiku u systému Lovato je vaše know-how. Lovato uvádí, že jejich systém dokáže pracovat ve všech režimech motoru pouze na plyn? Jak je to tedy s tím přístřikem? Údajně se mi u mého Lovata OBDII v některých režimech zapíná, ale ve firmě mi neřekli kdy. Zároveň se mi nezdá, že by ubýval benzín při jízdě na plyn. Můžete prosím alespoň rámcově vysvětlit tuto problematiku - dochází k přístřiku i v malých otáčkách, nebo za studena, pouze při vysokých otáčkách, při vysoké akceleraci apod? Děkuji.
12.5.2013 7:30:15
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Lovato - přístřik
Dobrý den. Parametry pro nastavení přístřiku jsou velice citlivou záležitostí.Značně ovlivňují účinnou ochranu ventilů.Pokud montážní firma ponechá tovární nastavení např. u systému Lovato, tak k přístřiku dochází pouze při vyšších otáčkách a zatížení motoru.Tzn. že v městském provozu a při klidné jízdě se téměř žádný benzín nevstřikuje.S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací