Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - reakce na stížnost

31.12.2010 9:07:28
Jméno: Michal Předmět: reakce na stížnost
Pane SHAFI, myslím že ted už nemá smysl se o něčem dohadovat, každý to vydíme z jiné strany, já jsem Vás požádal o cenovou nabídku, a konzultaci před Tím než se na autě začne pracovat, Vy jste řekl že mi zavolate, nezavolal jste, Do smlouvy se uvedlo 1500,- ...poslal jste mi SMS cituji přesně: Dobrý den, auto máte HOTOVÉ, cena servisu je 1776,- s pozdravem NEPTUN HARFA. Považoval jsem to za to, že je auto OPRAVENÉ, a né že si ho jdu vyzvednout s vyměněným termostatem a závada přetrvává. Cena může být adekvátní ale nuvádím zákaznika v omyl, že je auto opravené. Když vy si u mne objednáte npř. DORT který stojí 250/kg a Já Vám řeknu zítra si ho přijďte vyzvednout, Vy příjdete natěšený že máte pro manželku na dnešní den dortík, a Já vam posléze řeknu že jsem neměl pěčící formu , tak jsem Vám udělal marcipánové růžičky, a ať si zajdete zbytek koupit jinam, jistě by jste byl také sklamán. Nebudeme tady slovíčkařit že ano. Navíc povinosti každého je ohlásit navýšení ceny objednavateli a dále se s ním domluvit, pokud cena přesáhne o více než 10%. Pane Shafi, chcete mi tedy tvrdit že mám auto OPRAVENÉ? Věděl jste moc dobře že žádám opravu něčeho jiného. Máte pravdu oba, nejsem mechanik, neznám problematiku LPG, a tudíž jsem navštívil Váš servis. Těším se na spolupráci s AGC. Firmě Neptun Harfa přeji více úspěchu v novém roce .S pozdravem Michal
31.12.2010 11:39:35
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: reakce na stížnost
Autogas Centrum se už k celé záležitosti nebude vyjadřovat. Ing.Pataky

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací