Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - studené starty

4.6.2013 10:03:26
Jméno: Šebek Předmět: studené starty
Dobrý den, měl jsem k Vám dotaz dne 28.5.2013 a děkuji za odpověď. Ptal jsem se na problémy se studeným startem u Thalie přestavěné na LPG. Nezmínil jsem, že tyto problémy se projevují i v případě, že přepínač přepnu na benzín. V servisu kde montovali LPG mi tvrdí, že v tomto případě se LPG tváří jako odpojené a nemělo by ovlivňovat startování a chod motoru. V servisu Renaultu mi tvrdí, že i když je systém přepnutý na benzín ovlivňuje řídící jednotka LPG chování motoru. Kde je prosím Vás pravda? Děkuji Šebek
4.6.2013 14:47:27
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: studené starty
Dobrý den. Je třeba vědět, že i když je přepínač LPG/Benzín v poloze benzín, jsou vstřikovače benzinu fyzicky přes řídící jednotku LPG napájeny(přes emulátor). Pokud bude emulátor vadný, může se stát, že na benzín vůbec nenastartujete. Pokud není správně nastavená mapa vstřikování LPG (bohatá nebo chudá), tak se řídící jednotka benzinu nastaví podle posledně zaznamenaných hodnot lambda sondy. Posunutí korekcí na základě bohatosti může ovlivnit další startování. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací