Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - zanesené vstřiky

4.6.2013 13:01:05
Jméno: Radek Dvořák Předmět: zanesené vstřiky
Zdravím. Mám dotaz. Dneska jsem přijel ze servisu. Měl jsem ucpané vstřiky na lpg. Když mi jeden z nich ukázali tak byl zanesený kovovýma pilinami. Jako když něco brousím na brusce a pak zametám ten prach. Filtr plynné ani kapalné fáze to nezachytil protože je to prý moc drobné. Není to divné? Mám STAG 4 a vstřiky jsou myslím valtec nebo tak nějak. Na lpg mám najeto 3 tis.km. Prý jsem špatné natankoval ale kde mám jistotu že mají kvalitní plyn. A pokaždé dělat repas vstřiků se mi pak nevyplatí jezdit na plyn. Nebo zvolit jiné vstřikovače? Moc vám díky Radek
4.6.2013 14:57:19
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: zanesené vstřiky

Dobrý den. Každý vstřikovač je náchylný na nečistoty obsažené v LPG. Jako zákaznící nemáme možnost ověřit kvalitu pohonných hmot. Běžné nečistoty zachytí fitry kapalné a plynné fáze pro uspokojivý chod motoru. Váš případ může být ojedinělý a bez diagnostiky nejsem schopný určit příčinu.S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací