Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Nacházíte se zde:  

Diskuzní fórum LPG/CNG - nejede na LPG

4.6.2013 17:43:26
Jméno: Pavel Předmět: nejede na LPG
Dobrý den, chci se zeptat, mám citroen xsara 1,4i a mám tam namontovaný LPG systém landi renzo, jen místo vstřiku med, mi tam byli před rokem damé vstřikovač metrix, vše fungovalo v poho, jen ted ted když chci jet na LPG , tak mi to hlásí že mám prázdnou nádrž i když plyn mám,myslel jsem si že odešlo čidlo tlaku, které jsem už jednou měnil. Když jsem rozpojol plynovou hadici co je mezi filtrem a vstřikovačem, tak tam nebyl žádný plyn a minule, když mi odešlo to čidlo tak tam tlak právě byl, jen to čidlo to šparně vyhodnotilo. Chci se zeptat je možné že by odešel třeba nejaký ventil a nechtělo to pustti plyn k reduktoru a dál ke vstřikovači ? Když jsem se ptal v jednom servisu na LPG, tak mi řekli, že netuší čím to muže být , tak kdyby jste mohli poradit čím to muže být a nebo na co se zaměřit budu moc rád,
5.6.2013 8:02:42
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: nejede na LPG
Dobrý den. Záměna vstřikovačů a výměna tlakového čidla nemá nic společného s dodávkou plynu. Příčina může být ve špatné funkci multiventilu (u nádrže), nebo elektroventilu v motorové části. Bude nutné zkontrolovat i reduktor. Vyhledejte v naší partnerské síti autorizovanou firmu LPG ve vašem regionu. S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací