Logo Autogas Centrum
Logo Autogas Centrum
Logo Autogas měření emisí

Diskuzní fórum LPG/CNG - Zapalovací svíčky

10.6.2013 19:08:00
Jméno: Jirka Předmět: Zapalovací svíčky
Dobrý den. Mám necelý rok staré vozidlo Hyundai i30CW (jedná se o starý typ kombíku - motor, 1,6 a 93 kW), které má najeto 22000 km, z toho asi 2500 km na LPG. Mám problém, že motor občas při akceleraci cukne - to bych možná byl ochotný pochopit v případě, že je to při otáčkách kolem 1500 (i když na benzín to nedělá). Ale nějak mi uniká, proč občas cuká i při podřazení při naprosto normálních otáčkách (kolem 2500). Pochopitelně při kontrolní jízdě v servisu bylo vše v naprostém pořádku. Chci se tedy zeptat, jestli tyto problémy mohou být způsobeny odtrhem na zapalovacích svíčkách (z výroby je tam tuším 1) a pokud ano, tak jaký by měl odtrh pro moje vozidlo být. Předem děkuji. Jirka
11.6.2013 17:55:53
Jméno: Autogas Centrum Předmět: RE: Zapalovací svíčky
Dobrý den. Necelý rok staré vozidlo s uvedenými počty najetých km by mělo mít zapalovací soustavu včetně svíček v pořádku. Závadu bych hledal v nastavení mapy vstřikování a funkčnosti čidel tlaku a podtlaku. Bez diagnostiky bych jenom hádal.S pozdravem Ing.Pataky - technik

Přidat záznam

Předmět:
Jméno:
E-mail (nebude zveřejněn):
Text zprávy:
jsou povoleny tagy <b>, <u> a <i>, můžete psát i odkazy ve tvaru www.neco.cz nebo http://neco.neco.cz

Tento web používá soubory cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas.Více informací